Здравейте.

Специален поздрав, и на страхотните хора, които участваха в последните курсове по Remote Viewing в Стара Загора. Днес и те ще участват в тази статия, с отзиви, и лични впечатления от обучението, което проведохме, заедно с Капитан Стефанов 🙂

Както всички те видяха на място, RV е един метод, една заучена способност, базирана на натуралната човешка връзка с колективното подсъзнателно, което може да се тренира да извлича информации от всякакъв тип. Мисля, че покрихме очакванията на Участниците в курсовете, винаги е било така, и не липсваха любимите ми WOW моменти 🙂

В този материал, искам да ви разкажа една интересна история, свързана с проектът на ЦРУ, на име STARGATE, по който са работили активно както Инго Суан, така и Майор Ед Деймс, Инстуктурът на нашият Капитан Стефанов. По време на тези занятие, вие стоите лице в лице, с човек, обучен в изкуството на Remote Viewing, лично от хората участвали в един от най-секретните проекти в света, който освен RV, е включвал и тайна космическа програма. Знаем, че какво Инго Суан, така и Майор Ед Деймс, а също така и бившият командир на зелените барети на САЩ, Генерал Джон Александър, са обучили много военни екипи. Първите цивилни тиймове са инструктурани от Деймс, а нашият Капитан Стефанов е част от един от наистина първите, след декласифицирането на самият проект Старгейт, което се е случило с намесата на няколко висши политици, и командирът на спациялните части Дж. Александър. Знаем също така, че Инго Суан е обучавал и не-хора, защото самият Stargate Project, вече с участието и на военното разузнаване, е бил смесен проект, тоест проект разработват от една страна от Земляни, и от друга от Извънземни, които са помагали и са участвали в експерименти. Една част от тези експерименти са били свързани с това, техни представители, а също и специално разработени за тази цел Хибриди, да експериментират връзката с колективното човешко подсъзнание, от първо лице единствено число. Първоначално, достъпът им до там е бил само частично разрешен.

STARGATE е разсекретиран, за последно през 1998 година. Военното разузнаване на САЩ, и ЦРУ го вадят, според мен частично, от папката Top Secret. Знаем обаче, че проектът просто е преименуван, и благодарение на Суан, Деймс, и на Дж. Алекзандър, както и на няколко Сенатори, Remote Viewing е изваден от строго военните среди, и предназначен за гражданско ползване, като и дори така, обвхвата му е много лимитиран. Както ви казах, единственият човек, оторизиран официално да ви научи на това, в Европа, е нашият Капитан Стефанов.

Тайните пси подразделения, и последното ми ОИТ свъразно с темата на статията (от снощи). Тайните места под България, и връзката с подземните Цивилизации

Почти във всяка държава, съществува специално звено, било то от цивилното, или военното разузнаване, което се занимава с подобни изследвания. Тези звена участват в серия международни ”проекти”, защото не е само един, а и земните правителства са разделени на фракции, и тн, знаете го този филм. В нашата страна също има такова подразделение, за което обаче няма да ви кажа нищо повече, защото там работят някои наистина качествени българи, които са наши ”приятели”, и информациите за българската структура, освен че са строго секретни, са и крайно опасни за тези, които знаем за тях. Така, че няма да ви товаря и с такива неща, но имайте в предвид, че Департамент Нула, от книгите на Паралелна Реалност, е абсолютно истински, такъв има и в България до ден днешен, действащ и оперативен.

Нищо не пречи обаче, да създадем цивилен, професионален тийм, който да върши същото, но без участие на държавата, нали ме разбирате? 🙂 Това и правим! Много от вас ми пишат ”искам да дойда по бъдещите експедиции!”. Ние започваме още на пролет. Ако някой извън тези среди иска да дойде, супер 🙂 Но истинските, бойните задачи се работят само от RV тийма, и една група за работа на терен, в която са малък брой хора, всеки с определена специалност, и способности, до там няма достъп абсолютно никой, освен нас, това е затворена група, и в нея може да участва някой, от който имаме нужда като специалност.

Това също не пречи да се организират и по-масови такива мероприятия, и да се изследват на място, разни интересни неща, което също ще бъде направено и организирано, съвсем скоро. Под ”по масови”, разбирайте, че ше може да участва почти всеки. Отново има едно ”почти”, което ми служи за филтър. Всички останали обаче, ще може да видят какво се случва, защото ”нещата” ще бъдат документирани, а блогът скоро ще се превърне в интересен уеб сайт.

[Между другото търси се Лекар, който иска да участва в групата за работа на терен! Ако някой изяви желание, моля да пише на nahuatlataokt@protonmail.ch анонимността му е тотално гарантирана, единственото условие за него, или нея, ще бъде да е в добра физическа форма, и да е доктор в момента.

Търси се също така професионален Биолог, и професионален Физик, моля ако има и такива, да пишат на посоченият адрес.]

Та като говорим за RV, ние се занимаваме и с такива неща уважеми Читатели 🙂

На територията на Република България, е просто ПЪЛНО с какво ли не…Високо енергийни точки, легенди базирани на истини, съкровища, археологически находки, изкривяващи тотално официалната история, и тн Искам да знаете, и го казвам, наистина за да го имате в предивд – на наша територия има артефакти, които верно биха обърнали на обратно целият свят. Има артефакти, и места, които могат, и които не могат да бъда посетявани, и съответно, оповестявани публично, без някой от нас да го отнесе. Знаем как да се пазим, защото баце ви Nahuatl има връзки и в ада. Има точно определени артефакти, които трябва да бъдат запазени, и чиято стойност е за цялото Човечество, не само за нашият народ. Стигнем ли до нещо такова, то ще бъде запазено, и ако трябва, скрито още по-дълбоко. Всеки един от нашите хора, уважава дълбоко идеята, а тя е в основата на нашата група, че ако правим нещо, ако открием нещо, и ако можем да пуснем нещо в действие, то ще бъде само за да имат всички Сънародници полза от него.

Знае се, че под определени планини в България, има много интересни неща…. а на нашата територия това е толкова масово, че не знам, има ли друго такова място в Европа…Нашата земя е люлка на европейската Цивилизация, и е едно от най-старите населявани места в света, което подсказва, че на наша територия са се случили и много интересни неща, от междузвезден тип 🙂 Чаткате ли?  Под национален парк ”Централен Балкан”, според мен има пещери с размерите на големи села, които са реалните входове към ”по-долу”.

Много често съм ги виждал в своите сънища, и опитности извън тялото, за последно това се случи снощи! И станах с мисълта да пиша тази статия 🙂 Макар, че алармата разми част от информацията…..Намирах се, на едно познато за мен място, и за да не ви го кажа директно и тотално някой да изперка, ще ви кажа, че то е част от по-голяма структура, и само по себе си представлява зала, с няколко нюанса сиво, в такива цветове е залата, пода и стените, таваните представляват материя, която още не е позната на науката, та така. Toзи, с който бях, някък си, много настоятелно ми казваше, че ”……….ето така трябва да влезете под земята, и да стоите там до 2029 година, на мястото, което ще намерите. Ако влезнете, примерно 400 души, от там ще излезнете вероятно няколко десетки хиляди, защото ще се срещнете с тях, а те и без това имат ясната идея, да се покажат, и да излезнат на повърхността, ще ви бъде предоставена и технология, и след като отмине всичко, нещата ан повърхността ще се променят до неузнаваемост, и то в позитивна насока”, като следователно ми е показваше на холографен екран как се случва всичко. Гледах го на екран, буквално. Това беше замаскиран вход, от към билото на една планина, през който се стига до огромна, и като ви казвам огромна, значи наистина огромна кухина под планината, която от своя страна води до входове отдолу. Искам да отбележа, че наблюдавах хуманоиди, повечето изглеждат точно, и абсолютно като нас, други са леко различни, но ако ги гледаме глобално, може да бъдат определени като хора, макар че повечето не са от тук, а тези които са от тук, живеят на няколко стотин километра под нас. Използват огромните кухи пространства, които в случая са ”над тях”, защото под някои от българските планини има цели такива, титанични по размери, пещери от кристал. Подобни на някои снимки, които сте виждали из нета. Огромни кристали, с размерите на къщи, които са използвани точно в този момент, по много различни начини. Генератори на енергия, усилватели на енергийни полета, електро магнитни резонатори, и тн. Имат безкрай предназначения. Останах с усещането, къде се намира самото място, и не е в Родопите, там има други интересни неща обаче 🙂 По няколко кинетични пътеки, получавам една и съща информация, и тя е, че ще има много грозен период съвсем скоро, който трябва да преминем успешно. Не искам да ви плаша и аз, просто искам да го имате в предвид, и да бъдете подготвени.

Доста от високо енергийните места в България, са точно подземни пещери, пълни с кристали, които освен това се намират на пресечни точки, от земната енергийна решетка. Късметлии сме ние нашенците, и вярвайте ми, не напразно сме родено точно тук, точно в този времеви период.

А за ”тях” там долу мога да ви кажа, че наистина желаят да общуват, търсят определено ниво на Съзнание. Възприех, че една масова комуникация, би се състояла, като пример, ако един доцент професор доктор по квантова физика, започне да говори на дядо ви Вълчо от Учиндол, за взаимодействието между квантовеите частици. Тотално не успешна комуникация. За това не общуват масово, а с точно определени хора.

По същият начин работят и енергийните защити на такива места, там не може да мине всеки, камоли да влезе. От малък, и през опитностите, които съм имал, мисля че знам как се преодоляват. Знам и как работят. Приятели, именно за това се опитвам да ви науча, да възприемате реалността по начин подобен на моя, и да се отърсите от всичките си религиозни и  идеологични наслагвания… не знам дали го чаткате, но ето, за това го правя….

Енергийните щитове по такива места, фунционират буквално като в ОИТ. В една такава опитност, и особено когато това се случва на сън, и успявате да сърфирате, всеки от вас който го е експериментирал, знае за енергийните бариери 🙂 Тези, тук на яве, функционират по много подобен начин. Засичат вашето био енергийно поле, което е първият етап. Личното вибрационно поле на един човек, самата му аура ако искате да го наречем така, самата му лична енергия, резонира неизбежно и с физическото му тяло. При някои хора частично, при други на пълно. Това е първият етап на достъп. Ако не успеете да го преминете, не се опитвайте повече, защото последниците от това, може да бъдат фатални за вас. Първоначално може да ви стане лошо, да започнете да се чувствате неудобно, неловко, да изпитате внезапен страх и тн. Ако това се случи, просто се върнете обратно, но правете разлика, кога навлизате в такова поле, и кога просто ви е страх от гората 🙂 Разлики има много. Говорил съм ви, че повечето места, като планински местности, гори, езера, реки, определени скални структури и тн, имат един вид ”Пазители”. Тези Пазители са част от този щит, и повечето се генерират холограмно. Вие обикновено не можете да ги видите, защото те нямат фиксирана форма. Не са рядкост разказите, примерно ”…..хващат се надъхани, и заминават да лагеруват еди си къде. Всичко е ок, радост, готно настроение и тн. Наближават мястото, и изведнъж на някой му става много лошо. Решават да продължат, опъват палатките, и ги удря буря, макар че времето не показва индикации за това, или се случва нещо вечерта, което ги кара да напуснат мясотто от страх”. Това е типична ситуация, в която енергийните щитове на определени места действат. Могат да действат и пазителите, може да ви излезне мечка, може да видите Бигфут, или нещо което да ви стресне, и да осъзнаете, че трябва да напуснете мястото. Важно е човек да знае кога да спре, защпото наистина може да е грозно, ако се усети така, и се продължи.

Има го и точно обратният вариант. Има хора, които минават дори без да активират щитовете. Нито физическото им тяло реагира, нито менталното, просто откриват нещата. И това е така, защото нивото им на Съзнание, и съответно личното вибрационно поле им го позволява. Това е вид филтър за достъп. Тези филтри стават все по-тесни….. Достъп до пещера може да получат 5 от 5 души, без проблем. Обаче вече вътре в пещерата, достъп до следващото ниво на мястото, може да получат само 2ма, и съответно, до самото откритие, или информация, може да бъде пуснат само един от 5 души. Така работят енергийните структури.

Това, което правя аз, е да ”сънувам”. Ден предварително проверявам мястото без да съм там. А на място, по съшият начин, установявам контакт пак по такъв начин. Когато проверя чрез себе си, знам какво да правя. Обикновено, и ако хората не са голяма група, и вибрационните им полета са достатъчни за да ”видят” какво има там, може и да се разиграят красивите сценки, изживяни от някои наши Сънародници по Белинташ или Кръстова Гора, където хора са виждали холографски проекции по скалите.

Отново връзка с Remote Viewing! 🙂 Ами хората, които го практикуват, се научават селективно да дискриминират определени аспекти от целта, казано на rv език. Това са определени дескрипторни показатели, които ясно разграничават, кинетично възприетата информация, от тази която генерира аналитичният мозък. Има правила за тия неща в протокола, и който е обучен, знае добре за какво говоря. Та реално, без да знаят, моите Колеги от RV тиймът, вече тренират умението, да ”подтиснеш” леко анализите на мозъка, за да извлечеш истинската кинетична информация от Матрицата. Извънземните матрици, а една такава холограмна технология е именно това, но изкуствено създадена, работят по същият начин. Интеракция със Съзнанието, а хора които са в постоянен WWWWOOOOOWWWWW mode, просто няма да възприемат иснтинската информация, а ще се стреснат, или очароват толкова много, че ще си останат в wow mode, макар и личното им вибрационно поле да им позволи достъп, до мястото, или информацията за него.

Искам група от истински Пси цивилни 🙂

Едни от първите места, които ще бъдат изследвани, са тепетата до Пловдив, и скалите до, около, и над Крепостта в Търново, барабар с Родопите, това са първите 3 мисии на Отбора. Ще започнем с light предизвикателства, и нивото на intensity ще се вдига градуално, за да е лесно за всички.

Печелене на €€€$$$€ с Remote Viewing

Във военните среди, продължава да има такива отбори, и официални, и неофициални. Занимават се както със стандартни цели, така и с екзотични, или друго яче казано, изследват неща, които са извън всичко официално. Съществуват също така, и цивилни екипи, предимно в САЩ, които пък са обучени само да печелят пари 🙂 Ще създадем такъв тийм и в България, на път сме. Те ще се занимават с една точно определена част от RV протокола, създадена на базта на това, че Матрицата работи много добре със задания тип ”или-или”, или едното, или другото. Щатските тиймове, а има и такъв, съставен от българи, в Лондон, чупят парата по стоковите борси, и спортните залагания. Аз знам за тях, но до сега никога не ми е била интересна финансовата част на RV. Taка, че в следващото такова обучение, ще участвам като един от учениците. Такива курсове се правят с директни демонстрации, тоест по време на курса се правят спортни залагания, и всичко е на момента. Финансовите пазари и FOREX, са малко по-различна материя, и там тази част от протокола, може да бъде показана на хора, които по принцип са финансисти, или се занимават с FOREX, хора които не се занимават професионално с това, няма смисъл да бъдат обучавани, но сърфинга на спортните пазари е нещо страшно забавно, и освен това се печелят мангизи. Въпросният български тийм в Лондон, се занимава само с това.

Може би, и казвам само може би, защото това което ще ви споделя, не може да бъде показано на всеки, някои от участниците в последните курсове, а също така и стари Вюъри, ще имат възможността да бъдат запознати с една част от RV протокола, която е създадена с целта, да прави ”телепатична връзка с целта”, и ”кенетично навлизане в целта”. Нали искате real game? Ето ви, ама ние ще определим кой 🙂 Постоянно говоря за връзката между OИТ и Remote Viewing, и тук тя ще бъде разгърната директно, но без да се изпада в някакви специфични състояния на Съзнанието, освен пълната концентрация по време на изпълнение на протокола. Това е най-безопасният начин да тренирате подсъзнанието си да работи за вас. Наричаме това изкуство ”технически Remote Viewing”, именно защото никога не става въпрос за ”изпадане в някакво странно състояние на медитация и тн”, това което се случва по време на RV сесиите, е точно определеното за протокола, а той е създаден за да заучите собственото си подсъзнание, да извлича информация от колективното подсъзнателно, което съдържа абсолютно всичко от-до, без значение от времевият период. Съдържа също така и енерго информационните модели на всички идеи на човечеството. Абсолютно безлимитно е. Някои го наричат ”акашовите записи”, а на езикът на RV се нарича просто Матрицата.

Отзиви от някои Участници в последните курсове по Remote Viewing

Няма да ги слагам всички, защото ще стане прекалено дълго, а и ни хвалят, мен и Капитана, прекалено много, а не сме за чак такава хвалба…. .) 🙂

Илия Г. 

Здравейте момци,

Пое ни ежедневието след този динамичен уикенд, но не съм спирал да мисля за преживяното. Искам да ви благодаря и на двамата за изключителното изживяване, на Nahuatl за последователността, с която работеше този landmark да се случи и да мине така гладко, и приятно надявам се ако не за всички поне за повечето присъстващи, на Стефан – за изящния спектакъл, който ни изнесе в двата дълги дни.

Не знам кое ми действаше по-завладяващо, дали техниките, на които ни учеше, Стефане, или начинът, по който го правеше – дълбок, естествен и въвличащ. Примерът ти е заразяващ, да знаеш, ще се “излъжат” и други да споделят знания с “непросветените” 🙂

По отношение на техниките няма да ви лъжа, не съм практикувал, но надявам се скоро и за това да остане време и спокоен ум.

Nahuatl, представях си, че на семинара ще сме цялата улица Сезам, а то какво, едни свити, тихи, кротки хора…всеки с “дамар”, както му казваме на югозапад, само дето не се отдаде много възможност да го прояви 😀 Как и дали ще сработи “нетуъркингът” времето ще покаже.

А бате Вальо ме разби. С Гошката, племенникът му се знаем от деца, него за първи път видях на семинара. Ще взема да го чуя тези дни да пием по кафенце в кантората му.

Бъдете здрави, желая ви успехи и до нови срещи

—————————————————————————–

Б. Ганчев

Ако трябва да го сравня с gaming-a беше като skill, който отиваш, учиш и съответно отключваш, точно като жанровете като RPG/MMORPG(всъщност паралелите с gaming-a нямат край)  и тъй като всички сме свързани с информационната матрица няма как да не работи. Самият факт, че РВ може да се обясни просто и да се разбере какво аджеба е, го прави практично и удар в десетката.

На мен лично РВ курса ми послужи като едно ключово парче пъзел. Различният поглед, който предостави върху нещата обягвало досега, ползите от чисто практично житейско естество. РВ може да послужи като Мост, свързващ ортодоксалното и “мистичното”. Начин, позволяващ “изземане на ценни данни” волево в реално време, да се изследва,наблюдава даден въпрос по чисто и неутрално. Теоритично, ако съм попитан от наскоро осъзнал себе си “търсач” на Истината какво би могло да му помогне по пътя бих го насочил към РВ. Просто не е нито екзотично,езотерично,философско, нито мистично, въпреки че съм фен на последното. Предполагам, че повече хора ще могат да го приемат и съответно да се възползват.

Обикновено разчитам на “random” фактора на синхроничностите и timing-ите на съзнанието. РВ е явно следващото попълнение в личният ми арсенал :D. Иначе съзнанието ми трябва първо да получи, след това обработи cluster от данни и в крайна сметка процеса се утежнява от и заради човешкият мозък и в крайна сметка какво точно е ценното от процеса може да “избледнее”, поради самият огромен обем от информация в някои случаи. Преработката обикновено протича в рамките на дни, седмици, месеци, но РВ позволява стесняване и това определено има своите ползи и не случайно е метод разработен първоначално от-за военни. Изключително ценно умение и самия факт че отключва съзнанието на всеки за съзнателен достъп към данните в матрицата е феноменално и доказва че няма в крайна сметка по-“висши” и “нисши”, а просто различен набор от гледни точки. Абсолютно всеки може да черпи от “извора” стига да канализира намерение, воля, постоянство и време естествено…

още веднъж благодаря за курса – още едно було беше свалено в личен план 🙂

———————————————————————

М. Стояновска

Привет, Nahuatl!

Ето в няколко изречения мнението ми:

Впечатлена съм и за мен курса по RV е без аналог в пространството – както като

организация и логистика, така и като съдържание. Водещият също поднася

малко трудно смилаемата информация разбираемо и с доза чувство за

хумор, владее аудиторията и усеща кога ема необходимост от почивка.

Доволна съм – казано накратко!

———————————————————————-

A. Б

Определено RV е интересно, с упоритост и усилия дава ценна информация. Стефан е изключителен професионалист, личи си, че си разбира от работата и се раздава на макс. На моменти ми се случи да усетя няколко от заданията минути преди да сме получили координатите.. Питах го дали не е някакъв бъг.. Беше интересно, различно и занапред ще продължа да практикувам системата. Направи ми впечатление, че се допълваме по някакъв начин, цялата картина се състои от малките части и елементи, които в случая ние сглобяваме. В такова моменти човек осъзнава колко сме свързани и как можем да си взаимодействаме при нужда.

———————————————————————–

В. Кабаджов 

Аз лично дойдох на курса заради хората, просто имах някаква необходимост. В последните два дена дори бях на крачка да се откажа, не знам защо?! но бях си решил и дойдох, и както винаги усетът ми ме доведе на правилното място. това което очаквах е да срещна  хора с подобни възгледи а РВ-то да е просто едно упражнение за тренировка, по принцип съм от хората работещи само със усет. Но какво се случи, точно обратното на това което си мислих (нормално нали?). Сродно мислещите   бяха малко, почти липсваха но самият протокол, цялото РВ изрезонираха невероятно много с мен. и тука съм сигурен че е от вътре  а не някакво пренадъхване от самата атмосфера. Видях нещо което не мислех че може да има, освен чрез екстрасензорика има и много по лесен начин за досег с несъзнаваното/ матрицата/ както и да го наречем там. не само че знам че РВ работи, но и му имам пълно доверие, нямам нужда от доказателства, просто знам.

Няма търпение да почна да тренирам, и днес смятам да почвам, въпреки че мисля че се иска поне една седмица за да изляза от вълната на курса, да може да олегне информацията.

Аз по принцип не си спомням сънищата, но от както се върнах от курса ми се струва че сънувам един и същ или подобен съм, не знам какво точно е но е нещо апокалипстично. и според мен е много на място защото чрез РВ курса аз разруших нещо в мен, някакво убеждение че нещата стават само по един начин, еди кой си. Но не. Живота е игра и за да се играе няма правила, всеки може да играе по различни(което всъщтност доказва нещо друго което уж знам…)…

не знам дали става ясно какво искам да кажа, може би и на мен не ми е много ясно, но каквото и да е знам че бях на правилното място и съм много радостен от това.

А да и хората бяха много странна смесица, не съм предполагам че толкова фактически хора могат да са привлечени от такава сфера, която според мен  няма нищо общо с фактите. А може би бъркам…?!?!?

Поздрави

————————————————————-

В. Маринов 

здрасти.

впечатления…………………………………. : супер преживяване. хем натоварено, хем като се прибрах- все едно съм бил на почивка 10 дни. бях дошъл за отговор на нещо, което търсих и ГО ПОЛУЧИХ.

готини хора – все луди по своему. впечатлението ми от Стефан също е много добро. беше удоволствие да се запозная с него, както и с теб, макар и набързо. много ми хареса курса. надявам се да го вкарам в живота си това умение. отработя ли го известно време, ще съм готов и за следващо ниво.

ако ми позволиш да си дам мнението за курса за ОИТ. аз не съм имал таква преживяване / или поне не помня/, и не смятам, че съм готов за него. но има доста млади хора/ бяха и на курса/, които са имали такива преживявания. ако трябва да ме учиш на това и в същото време да съм заедно с тези които са направили няколко крачки, то е ще е мъка за всички / мое мнение за мен/. а ако го направиш само с тях, ще са по-уверени и ще знаят за какво им говориш и напредъка им ще е супер.

Благодаря за преживяването!

В.М.

идваш ли към Пловдив, почерпката е от мен

—————————————————————-

Е. Петкова

Здравей Nahuatl. Още като се върнах  ,писах коментар в групата,че се чувствам страхотно след курса. Събрани на едно място хора със сходни интереси и усещания,ме зареди страхотно ,наистина .Усещах умора и замаяност  няколко дни , но от друга страна бях заредена страшно много положително . От самия курс съм доволна – много. Благодаря на теб и на Стефан  – добър тандем сте  .Всичко беше на ниво, много добра организация , много добре подредени и предадени лекции. Била съм студентка и знам ,че от преподавателя зависи много дали ще ти предаде материята така,че да запомниш нещо или ще  си мине времето просто така. Стефан се справи перфектно. През цялото време вниманието ми беше съсредоточено,без да усетя скука или  да ми е безинтересно . Аз съм дете на военен и съм научена на дисциплина 🙂  и за мен това си беше един страхотен курс от всякъде. Хотела беше го избрал перфектно ,беше и много топло ,уютно,нали на нас жените все ни е студено ,храната също ми хареса много .Здравко беше се погрижил за всичко в хотела и лично аз се чувствах отлично . Вечерта с китарите,песните  ,беше супер .Чувстваше се една сплотеност.,забавлявахме се…Ти си страхотен човек ,още докато четях статиите ти в блога го усетих – Воин, боец   .Това е което хората харесват в теб ,което казваш и ни показваш. Благодаря ти за всичко ,което направи на курса и което правиш  через блога и групата ! Благодаря и на Стефан ! Страхотни сте ! Препоръчвам блога ти на всички и колеги и пациенти ,за да се събудят и има огромен напредък в някои. Не споменавам,че те познавам . Nahuatl, желая ти здраве на теб и близките ти и дано видим и по – добри времена ,нали.

—————————————————————–

 

Айде стига толкоз, че се изчервих 🙂 Та, искате да идете на Марс?  Елате при нас!

Предстоят много интересни неща…

Бъдете здрави!

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
 
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
—————————————————————————–

Enter the text or HTML code here

Копирането е забранено! Нашият защитен софтуер засича вашето IP, и може да носите съдебна отговорност за нарушаване на авторското право по ЗИС и ЗАПСП