Здравейте драги Читатели.

Отдавна подготвям тази статия, беше започната преди повече от една година, и реших вече да я довърша и да ви я публикувам.

Пентагонът се опитал между 1972 и 1995 г. да намери тактика за създаването на перфектният, паранормален, супер шпионин. Американците знаели, че поради лошата и не-читава технология, СССР експериментира с хора, способни да виждат, и възприемат информация от разстояние и да променят материята с мисъл. Реално слугите на съветите на комунистическата партия, са допринесли за създаването на първите Remote Viewing звена. След малко ще разберете защо корица на тази статия е именно първата в света ядрена подводница ”Наутилус”, при влизането и в Ню Йорк през далечната 1956 година.

Представете си сега, че сте шпиони. Затворени сте в стая без прозорци, в седалището на държавната агенция, за която работите. Шефът ви, младо момче, което тайно тренира да пробива стени, ви заповядва психически да пътувате до щаба на врага, и да му кажете какво чувате и виждате там. Следващият ход на вашата страна в студената война, ще зависи от резултатите от вашата мисия. Лудост ли ви се вижда? Да, но истинско, а реалността понякога превъзхожда, и то с много, фикцията, и измислиците на хората. Повече от две десетилетия Пентагонът вярва, че паранормалните сили могат да бъдат най-доброто оръжие срещу СССР, и провежда експерименти за дистанционно наблюдение, които водят до създаването на първите, военни Remote Viewing подразделения. Документите, които го доказват, са публични от 1995 г., и са достъпни на уебсайта на ЦРУ 🙂 🙂

Малко след 1995-та, излиза от графата TOP SECRET, и целият проект STARGATE, развит и финансиран с милиони долари, от ЦРУ и Военното Разузнаване на САЩ. Това е родната папка на Remote Viewing, и благодарение на усилията на Майор Деймс, на Инго Суан, който по време на Проекта е най-мощният екстрасенс в САЩ, и на Командващият Специалните Части на САЩ, Джон Алекзандър, и хора от калибъра на Генерал Aлберт Нютон Стъблебайн – методът за извличане на информация Remote Viewing става достъпен за цивилни. В информациите на противниковото контра разузнаване, ще видите често да се споменава за Нина Кулагина, има я и на видео клипове в нета. Предполага се, че е била естествено надарена за телекинеза, и движение на обекти, без да ги докосва, нейните видеоклипове без звук са създадени по време на Студената война.

В лабораторията, тя изумява комунистическите учени с предполагаемите си сили, но е хваната няколко пъти как използва магнити и конци, в техните демонстрации, заснети за заблуда на противника. Тези видео материали са контра разузнавателна стратегия 🙂 и разбира се всичко е нагласено. Така комунистическите диктатори действат и до днес, показват разни неща, които не са реални, с цел врагът, да си мисли, че са. Там няма зачитане на Женевската Конвенция, и ”враг” за тях до ден днешен, не са армиите, или политическите сили, а цели народи и държави. Русия до ден днешен има публикувани ”вражески държави” в сайтовете на държавната си администрация. Това говори, че там нищо не се е променило, а най-големият абсурд е, че уж са демокрация 🙂

Да, ама не! До ден днешен празнуват 9-май, ден на някаква победа там, ”велика” победа, но това е като да празнуваш смъртта на над 40 милиона руски граждани, убити по гулагите, или директно разстреляни по заповед на Сталин. Самият той е подписвал по над 5000 смъртни присъди на ден, които са се изпълнявали на следващият ден…. С това се пъчат руснаците, защото до ден днешен, те нямат нито собствена история, нито нещо, с която да се похвалят като минало, освен разгрома на Волжка България, и превземането на последната българска крепост, град Казан.

Съединените щати и СССР, се забъркаха в големият филм на психическа война, в резултат на история, публикувана във френско научно-популярно списание. През февруари 1960 г. френският журналист Джералд Месадие, публикува доклад в Science et Vie, в който казва, че Съединените щати са извършили успешно тест за телепатична комуникация между Nautilus, първата ядрена подводница, и наземната база. В лаборатория на Уестингхаус в Мериленд, човек се съсредоточил върху карти от тестето на Zener, състоящи се от произволно изтеглени квадрати, кръгове, звезди, кръстове и вълнообразни линии, а на хиляди мили разстояние, под полярния лед, екипажът на Nautilus успял да изтегли картата 70% от случаите. Телепатичното предаване на мисълта е демонстрирано! Телепатията е новото тайно оръжие от там насетне.” Ще бъде ли тя решаващ фактор в бъдещата война на великите сили? Научиха ли американските военни тайните на умствената сила?“, пита Месадие в публикацията си.

Дотогава, за да комуникира с останалия свят, подводницата е трябвало да излезе на повърхността, и да разположи своята радио антена, оставайки в полезрението на врага, това я прави директна цел за торпедата на други подводници, или кораби на повърхността, или дори на слабата авиация по онова време. ”Телепатичното предаване изглеждаше идеалното решение, защото не водата, или друго земно препятствие, не могат да го спрат. С течение на времето, с разработването на подходящи алгоритми за корекция на грешки, това би направило революция в телекомуникациите. Радиото и тайните кодове биха остарели”, каза журналистът Джим Шнабел през 1997 г. в книгата си ”Remote Viewers: тайната история на пси шпионите на Америка”. А другата страна на Желязната завеса, всичко им станало ясно, веднага щом прочели статията в Science et Vie 🙂 Бахти яката история! Именно тази статия, през далечната 1960 година, активира масивните проекти на СССР, в посока разследване на паранормалното. Тоест, сега нещата се обръщат, и реално САЩ активират руското разузнаване да започне да изследва това поле. Френското издание публикува този текст, който се превръща в детонатор за КПСС:

Американският флот тества телепатия в атомните си подводници. Съветските учени са направили голям брой успешни телепатични експерименти преди повече от четвърт век. Спешно трябва да се освободим от предразсъдъците. Трябва за пореден път да се потопим в изследването на това жизненоважно поле “, пише психологът от Ленинградския университет Леонид Л. Василиев до група колеги през април 1960 г., според доклад от разузнавателната агенция на отбраната (DIA) на САЩ от юли 1972 г., паранормалните изследвания бяха забранени в СССР от 1937 г. като противоречащи на принципите на материализма, но с Хрушчов, Кремъл се обърна към тях. Въпреки че Пентагонът заяви, че епизодът с подводницата Наутилус никога не се е случвал, експериментите започват незабавно в СССР и през 1967 г. страната разполага с около двадесет лаборатории, посветени на психичните изследвания и се опитва да обучи своите астронавти ”не само в телепатия, но и на ясновидство

И баааааааам – над 20 обявени лаборатории в СССР, посветени на паранормалните изследвания 🙂 Луда работа, това си е чисто състезание, и руснаците ме кефят в случат, защото се задействат абсолютно моментално. Решителният съветски залог в тая посока обаче, кара САЩ да се опасяват, че врагът им може да стартира програма за психически шпионаж, и дистанционно да манипулират умовете на военните и цивилните лидери, и дори да деактивират военното оборудване, включително космически кораби, което е напълно възможно между другото. Така през 1972 г. Пентагонът създава Project Stargate, програма за дистанционно наблюдение, водена от парапсихолозите Харолд Путхоф и Ръсел Тарг, от Изследователския институт в Станфорд, в Менло Парк, Калифорния. Един от предметите, които са изучавали, е Ури Гелер (Тел Авив, 1946 г.).

В един от експериментите те обясняват, как през октомври 1974 г. в списание Nature, Гелер е бил в затворена стая, някой е направил рисунка, имало е няколко произволни метода за определяне на нарисуваното, и израелецът е трябвало да го повтори чрез телепатия. Според изследователите той е бил прав в седем от тринадесетте случая и един е особено поразителен: целта е грозде и той е нарисувал един с точния брой плодове, двадесет и четири. Изправен пред успеха на Гелер, подполковник Остин Киблер, психолог и директор на поведенческите изследвания в Агенцията за модерни изследователски проекти за отбрана на САЩ (ARPA), моли колегата си Рей Хайман от Университета в Орегон, да проучи работата. Хайман прави заключение, че мерките за контрол са били недостатъчни, и че Гелер е “пълна измама”, а Путхоф и Тарг губят договора си с Пентагона. Въпреки че твърдели, че по време на телепатичните тестове Гелър е бил в изолирана стая, той не е бил. Стаята е имала прозрачен прозорец към другата страна, откъдето можело да се преминава, висока около 80 сантиметра пролука, пълна с марля, през която можели да поставят и изнася неща. Израелецът можеше да вижда, и да бъде видян, да чуе казаното от другата страна на вратата. Тотална измама бате 🙂

В допълнение, сред присъстващите на експериментите на Гелер, имало други двама шъшкъньйе, Шипи и Хана Щранг, които били обучени в Израел да му предават информация по време на тестовете. Илюзионистът Джеймс Ранди, е този който разобличава израелският екстрасенс през 70-те години, и даже пише книга за това.

Един от основните играчи в създаването на Remote Viewing, е Дивизионният Генерал Алберт Стъблебайн трети, или казано с нашенски термини Генерал Майор Стъблебайн. Генералът искал през 80-те, да бъде създадено звено от супер-войници, които да могат да огъват лъжици със силата на ума. Той бил убеден, че ако се концентрира достатъчно, може да премине през стени, и опитва неведнъж в тръс в кабинета си в Арлингтън, Вирджиния, с предсказуемия шокиращ резултат. Тотален маняк 🙂 Веселата сцена, с която Джон Ронсън открива изключителния си книга-доклад ”The man who stare at goats” (2009), вероятно сте го гледали, е отражение на лудостта, която обхваща някои хора, когато става въпрос за паранормалното.

Сценката с оня, дето се пере у стената като луд е именно от тази история…Но Стъблебайн съвсем не е някаква откачалка, това е Дивизионен Генерал, който е бил твърдо решен, Земята да дръпне напред с технологиите няколко стотици години, за броени десетилетия, но не му позволяват… Дийпстейт се опитват винаги да са каймака на млякото, понякога им се получава, понякога не. Книгата на Ронсън и едноименният филм, с участието на Джордж Клуни, се въртят около опита да се убият кози с поглед. Не от садизъм. Назад във времето, някои военни лидери са смятали, както в САЩ, така и в СССР, че може да има психически убийци, хора, които убиват други със силата на ума, и какъв по-добър начин от това да ги имате на своя страна? Това също е реално, прави се обаче предимно на сън, и аз съм запознат с някои от техниките, но никой не е успял да декласифира точно тези папки до сега. Гарантирам ви обаче, че такива Агенти има.

Експериментите с Remote Viewing, продължават със субекти като сциентологът Инго Суан, който е бил най-надареният екстрасенс в САЩ по онова време, и Пат Прайс, пенсиониран полицай от Бърбанк, който твърди, че може психически да пътува до съветски съоръжения – и го демонстрира… Инго е в основата на протоколите на RV. Ето го големият филм за пред масовата публика:

През 1984 г. Националната академия на науките на САШ, дава ”неблагоприятно становище” за резултатите от разследванията, армията прекратява финансирането, и програмата е прехвърлена на DIA. През 1995 г. тя предава горещия картоф на ЦРУ, които незабавно искат доклад за дейностите на Remote Viewing подразделенията, от Американския институт за изследвания (AIR). Нагласените ”Експерти” отсъждат, че ”не е оправдано продължаването на финансирането на работа, която вече е струвала над 40 милиона долара”. ЦРУ спира програмата и разсекретява цялата документация по нея, градуално и на порции, която от 1999 г. може да се види в Националния архив във Вашингтон, а сега и в сайта на самото ЦРУ.

Случващото се реално е следното: до ден днешен има действащи военни подразделения, и такива свързани с разузнаването, които не само са обучени, ами продължават да обучават нови Агенти 🙂 Remote Viewing се въвежда в цивилният свят от хора като Инго Суан, Майор Ед Деймс, Джон Смит, който познавам, и с който контактувам лично, и други, които изведоха метода за цивилно ползване, и доразвиха протоколите до там, че по време на нашите курсове, ефекта WWWOOOWWWW от това, какво може съзнанието е осезаем в пространството. Човешкото Съзнание е нещо ОГРОМНО, с ОГРОМЕН оперативен потенциал, и това се доказва супер лесно. Ние можем да разполагаме само с 8 цифри, подредени в следната формула ”8878/4457”, която е единственият TRM (target reference material), тоест единственото което Екипът от Вюъри разполага като информация за целта, и да видим всичко по целта, от това какво е тя, до разнищване на субатомно ниво.

Ако целта ни е ядрената подводница, можем да видим къде се намира, как изглежда в момента, от какво е построена, каква система за задвижване има, кой я командва, какви са и координатите, каква и е мисията, колко торпеда има, къде се намират, по какви цели са насочени, като всеки един елемент от това, може да бъде разграждан до безкрай. Апликациите на Remote Viewing нямат никакъв лимит. Всичко е базирано на факта, че всеки от нас е свързан с колективното подсъзнателно, познато в мистиката като Акаша, и наречено в нашите среди ”Матрицата”. Това огромно енерго информационно поле съдържа ЦЯЛАТА информация на Човешката Раса, без значение от време пространството. Можем да улавяме дори идеи, защото всяка идея, фиксирана в нечие Съзнание, някъде по света, създава неизбежно ”отсек” в библиотеката на Матрицата, до която всички хора имат достъп.

RV систематизира строго определени протоколи, които са създадени с цел контрол на грешките, и извличане на самата информация за каквото и да било, хора, предмети, обекти, идеи, пространства. Без значение тук на Земята, под земята, под водата, в нечие Съзнание, на Марс, на Плеядите, и т.н. Напредналите stages от протоколите, позволяват неща като телепатия, установяване на дистанционен контакт с хора, и не-хора, извличане на директна кинетична информация, кинетично потапяне в целта. RV има апликации абсолютно навсякъде. Финансови пазари, медицина, криминалистика, селско стопанство, астрономия, навсякъде, единствените лимити се намират в Съзнанието на човека, и неговите идеи. RV е напълно интегрална система за развитие на всички екстрасензорни способности, защото реално е дълбоко потапяне в подсъзнанието.

Дори е полезно за здравето, защото до като се изпълняват протоколите, човек се намира в състояние на синхрон на двете полу кълба на мозъка, което си е най-чистата форма на медитация. Дълбоко, и най-безопасно потапяне във второ внимание, и отвъд. Човеците реално са нещо уникално, нещо което и те самите не предполагат, че са. Има един крайно интересен момент, и той е, че когато човек си даде сметка какво може да прави със Съзнанието си…..просто сам активира процеси у себе си, които го водят до други нива от собственото му развитие 🙂 И това е най-полезният от всички моменти, същото е при ОИТ, осъзнато сънуване, и т.н. Човек сам активира нива от себе си, веднага щом си даде сметка какво е Съзнанието му, веднага щом проумее, че няма разлика между него и съзнанието.

Свикнали сме да разделяме нещата, това е заложено в генералният mind control над Човешката Раса като цяло, и най-яко е направено с човешкият език. ”Съзнанието му”, все едно са нещо различно 🙂 Забелязахте ли? Нарочно го направих, за да видите. Няма разлики, нито в плътностите и измеренията, нито между Съзнание, тяло и човешка личност. Това е истинското ”всичко е едно”, а не онова пошлото от new age сектите, които искат да ви уеднаквят с какво, с кой ли не. Всичко е едно, се отнася до вас самите, защото всички създавате собствената си реалност по отделно, и чак след това колективно.

Разказах ви една интересна история, свързана с това което прави Remote Viewing.

Ново обучените тренират, останалите правят каквото си искат 🙂 Достъп до професионалното RV общество, имат малцина, в България се броят на пръстите на двете ръце. Разграничаваме се от всичко, което застрашава сигурността, и целостта на България. Не участваме в користни, его проекти, не се занимаваме с простотии. Не се занимаваме със шпионаж, и имаме моралната цел, да противодействаме на всеки, и на всичко, което има за цел да руши богатството на България. Много пъти са опитвали да ни пробиват с проекти за съкровища, включително и такива, свързани с големи организации, които се движат на ръба на закона. Винаги сме отказвали, защото макар и да можем, ние никога няма да предадем културно-историческото наследство на България, и дори да откриваме неща, ще ги пазим невидими. Remote Viewing Обществото разполага с много други методи за изследване, защита, и противодействие. При нас има всякакви хора, бързо се улавят правилните, и неправилните. През обученията са преминали от чистачки, и магазинерки, до магистрати, военни, полицаи, адвокати, архитекти, бизнесмени, и хора от всички слоеве на обществото.

Цивилната методика, която предлагаме, е достъпна до всички, чрез курсовете и обученията, които правим, защото аз лично искам, повече българи да могат да използват метода, понеже знам за генетичните заложби на Нашенеца. Като цяло, генетичният фонд на Балканският Полуостров, включително Турция, е под постоянна атака, а България е едно много специално място в него, което трябва да бъде защитено на всяка цена.

Трябва да ви спомена, че 85% от цялата световна информация за НЛО, извънземни, мистерии, загадки, тайни бази, и прочее, е извлечена от няколко RV тийма…. А вие си правете изводите. RV обществото има строги морални норми. Другата част на Силите обаче, използват подобни Агенти, в точно обратна насока, ние знаем за тях, те знаят за нас. Това вече не е тайна.

Поздрави на всички!

Помнете, ние сме the good guys 🙂

Nahuatl

 

——————————————————————————
Съобразно ЗАПСП, и ЗИС
Всички материали в Блогът на Nahuatl подлежат на Copyright©
——————————————————————————–

Enter the text or HTML code here

Копирането е забранено! Нашият защитен софтуер засича вашето IP, и може да носите съдебна отговорност за нарушаване на авторското право по ЗИС и ЗАПСП