Кой е, и кой не е Ед Деймс?

ЕД ДЕЙМС, ИЛИ МАЙОР ЕД ДЕМС Е БИВШ АМЕРИКАНСКИ ВОЕНЕН, УЧАСТВАЛ В МИНИМАЛЕН ЕТАП ОТ ТОП СЕКРЕТНИЯТ ПРОЕКТ НА ЦРУ НАРЕЧЕН ”STARGATE”.

Ролята му е била тази на ”Монитор”, тоест човекът, който насочва в протокола реалният ”Вюър”. Създател на компанията PSI TECH, като за нейното създаване и начинът, по който това става, Деймс влиза в рязък разрез с останалите ”големи” след разсекретяването на STARGATE. Няма истински доказателства за това, че комапнията PSI TECH е работила като контрактор на американската армия, макар че тези неверни твърдения се разпространяват с лекота.

Определени хора се опитват да наложат лъжовно мнение, че ”Деймс” е човекът измислил Методът за извличане на информация Remote Viewing. БРВО разполага със снимкови доказателства за това, които се пазят в нашият архив. Съществува истинска битка за българската публика, като десетки тролове насаждат фалшива информация, касаеща и самият Ед Деймс.

Майор Ед Деймс има своите големи заслуги за стандартизирането на TRV протоколите (Technical Remote Viewing), но той в никой случай не е създателя на Метода Remote Viewing като такъв, както се твърди в българските мрежи.

Обучението му започва през 1984 годинa, тогава той е Капитан, а кодовото име на програмата под чиято шапка се намират RV разработките се нарича ”DRAGOON ABSORB”.

Деймс има много контроверзна и клатеща се репутация в международните RV среди. Tова се дължи на много фактори, като първият от тях е създаването на компанията PSI TECH и начина, по който тя е оперирала. Никой не може разбира се да махане заслугите му. Те ще останат завинаги в историята на Remote Viewing.

Неговата специалност по време на студената война, никога не е била тази на Viewer, а е била тази на Monitor, или човекът, който насочва реалният Вюър по време на сесия.

Курсантните са длъжни да знаят истината за неговата история. Monitor а не Viewer по време на студената война. Бизнесмен до ден днешен. 

Преди Години Ед създаде една теория, тази за така нареченият ”Killshot”, която скандализира RV средите, и доведе до там, че ден днешен да не се гледа с добро око на Майора, макар че българската школа, ако въобще има такава, е базирана основно на TRV, докато Международната Асоциация и Инструкторите там са базирани по-скоро на оригиналната CRV методика.

 

Проблема с твърденията на деймс, и неговата репутация на спекулиращ човек, се намира и в концепта за време.

Практиката на Remote Viewing доказва, че времето е много не-стабилен концепт. Линейното време е по-скоро ментална илюзия, от колкото нещо реално, а всеки отделен човек е и отделна време-пространствена линия.

 

Ето защо неща като предсказване на бъдещето нямат фундамент в истинският Remote Viewing целящ резултати, а не спекулациите целящи нови клиенти, на които ще им отнеме доста време за да разберат тези особености.

 

Remote Viewing, и Матрицата, както ние наричаме човешкото колективно Съзнание, което включва и подсъзнателното, не е прието да се изпозлват по този начин.

 

ARV методиката от своя страна е базирана на предикции на времето, но се прави по определен начин, който изключва точните числа.

Деймс е създател и на множество спекулативни техники.

На международно ниво, ”неговите етапи” в TRV протокола, въведените спекулативни апликации в S6, както и така нареченият ”геофикс протокол” са просто измислени и добавени от него спекулативни етапи от протоколите, които определени хора се опитват да натрапят чисто манипулативно.

По тази причина не са и задължителни в RV обученията.

 

Българското Remote Viewing Общество държи да изтъкне тези факти, защото са мотив за спекулации с доверието на много Колеги.

 

По тези, но и по други причини, Деймс няма добра репутация сред останалите живи Легенди на Метода и първите обучени в рамките на STARGATE проекта.

Enter the text or HTML code here

Копирането е забранено! Нашият защитен софтуер засича вашето IP, и може да носите съдебна отговорност за нарушаване на авторското право по ЗИС и ЗАПСП