Курсове по Remote Viewing

разкрийте потенциалът на вашето Съзнание

Курсове в България

България е единственото място в Европа, където има регулярни RV курсове, и обучения. Блогът на Nahuatl организира тези курсове ексклузивно за българска, и чуждестранна публика. Ние сме част от Международната RV Асоциация. Тук ще имате достъп до информациите зад проектът STARGATE, през който са минали най-добрите военни разузнавачи, psi агенти, и екстрасенси в света. Това са хората разкрили по-голямата част от информацията за Извънземни на Земята, тайните бази на различни правителства, засекретените технологии, черните бюджети, и проектите свързани с тях, и много други информации. В САЩ, методът е отдавна адаптиран към цивилният сектор. Използват го различни полицейски служби, и частни компании от всички сектори. Апликациите му са буквално ”no limits”, но ако все пак ви е интересно, прочетете тази статия, в която са описани някои от основните апликации на RV.

Online адаптация на обученията за всички Нашенци от чужбина

Погрижили сме се да адаптираме обученията по такъв начин, че всеки да може да се включи от който и да е край на света. Разработени са специални материали за това, и реално онези, които нямат възможността да са с нас физически – присъстват на обученията през специална онлайн платформа. Ефективността е една и съща, за което ние гарантираме. Предоставяме ви и онлайн група за тренировки, и дискусии на живо, до която имат достъп само преминалите през обученията. 

Как става записването?

За да се запишете на някой от нашите курсове е нужно да следите публикациите в сайта Блогът на Nahuatl – www.nahuatl-adventurer.com Същите ще бъдат публикувани и тук, а и в групите в социалните мрежи. Изпратете мейл до remoteviewingbulgaria@gmail.com с имена, телефон за контакт, и линк към ваш профил в социалните мрежи, и ще ви върнем обратна информация относно предстоящите обучения. Може да използвате също така и формата ни за записване от тук през сайта. 

 

Драги Приятели, понякога формуляра селектира мейли, които ние не успяваме да прочетем. Работим по отстраняване на този проблем. Ако не получите отговор до 48 часа, моля пишете мейл на remoteviewingbulgaria@gmail.com отново с вашите данни, за да се запишете за следващото обучение по Remote Viewing.

7 + 10 =

въпроси и отговори

Често задавани въпроси относно Remote Viewing

Всеки ли може да се научи, и да практикува RV?

Абсолютно всеки може да се научи и да практикува. Няма данни, които да показват противното. Ние сме обучавали дори незрящи хора. След преминаване на обучението, вие ще получите пълен съпорт, и достъп до онлайн място за тренировки. 

Използват и се някакви мистични техники в RV?

Не. Remote Viewing e научно разработен метод, базиран на естествени заложби на човека, и натуралната способност на съзнанието да извлича информация, базирана на факта, че всеки човек е свързан с колективното подсъзнателно. Не използваме никакви мистични техники, медитация, и т.н. За целта има специално разработен протокол, по който реално се провеждат самите обучения. 

Къде има регуляни курсове?

В Източна Европа регуляни обучения има само при нас. В останалата част на Европа такива курсове се провеждат в Германия, Белгия и Франция, спорадично и не всяка година.

Има ли нужда от някакъв предишен опит, или да сте надарени екстрасенси?

Абсолютно не. Нямате нужда от никакъв предишен опит. 

Има ли различни видове Remote Viewing?

RV, или дистанционно възприятие, в контекста на ”наблюдение”, е естествена способност на всеки човек. След разсекретяването на проекта на ЦРУ и Армията на САЩ под кодово название ”Stargate” има няколко направления по метода. Съществуват основно: TRV (Tecnical Remote Viewing), CRV (Controlled Remote Viewing), GRV (Guided Remote Viewing) и техниките наречени ´´Transdimentional systems´´. Всички имат в базата си един и същ базов протокол.   

Ранкинг на България на световно ниво

Заради нашата активност, България заема второ място след САЩ. Българските Вюъри са едни от най-добрите в света. Разполагаме обаче с ограничени ресурси, но въпреки това сме номер 2 в света. 

Enter the text or HTML code here

Копирането е забранено! Нашият защитен софтуер засича вашето IP, и може да носите съдебна отговорност за нарушаване на авторското право по ЗИС и ЗАПСП