Искам да изкажа големи благодарности, на всички Колеги от Българското Remote Viewing Общество, които се отзовават бидейки верни на нашият девиз ”Винаги отвъд, в помощ на други”. Вторият наш девиз гласи ”Там, където с друго не може”, и наистина е така, Метода Remote Viewing успява там, където с друго наистина не може.
Работихме по случай с изчезнала жена в местност край река Дунав. От уважение към нейната Личност, и към роднините и, ще запазя тяхната самоличност. Конфиденциална е и самоличността и на Колегите взели участие в разследването както повелява правилника на Българското Remote Viewing Общество.
КАК ТОЧНО РАБОТИХМЕ?
Разделихме заданията на 2, и 2 отделни Тийма, Alpha и Bravo, работиха по 2 различни задания. Първото имаше за цел да установи ”сегашният момент” на изчезналата жена, като основната цел тук е да се провери дали тя е жива или не. В RV е предвиден и метод за специфичен анализ на данните, чрез който, базирайки се на информацията добита чрез протоколите на RV, ние можем да разберем дали даден индивид е жив или не.
Никой не я засече като ”мъртва” към момента на съставяне на заданието 7 май 2024 година. Вторият target по тази конкретна цел беше свързан с това, да видим как изглежда точното местонахождение на изчезналата жена, Тийм Bravo работи по този target.
Колегите във всеки един момент работеха тотално на сляпо, тоест – без никаква предварителна информация. Те не знаят по какво работят.
Разполагаха както винаги с координати съставени от 8 цифри и нищо повече.
Единствената информация, която и аз лично получих, беше извадка от пост в русенска фейсбук група, в която роднина на изчезналата жена искаше помощ. За нас това е достатъчно за да се включим, като в следващ момент се свързах с дъщерята на изчезналата жена, с която съм в контакт и в този момент.
Успяха да установят по този начин:
1. Че става въпрос за изчезнал човек.
2. Обстоятелствата около случването с жената + детайли, които ако бъдат разгледани от следователите, биха ги оставили с отворена уста. На тази база имаме 2 основни хипотези за това, което се е случило с жената + налични данни и детайли по тях.
3. Колегите предвидиха дори прекратяването на случая от страна на Полицията. Според дъщерята на изчезналата – полицията ”прекратява случая поради липса на ресурси”, каквото и да означава това.
4. По второто задание, свързано с ”местонахождението” имаме цели карти на местността, които съвпадат до последният детайл с картата от google maps, която ни беше предоставена от наш познат, като target reference material, който да приложим към заданието. Описана бе цялата местност, как изглежда, и къде е най-вероятно да се намира жената, като тук има детайли, които просто са фрапиращи.
5. Двама от Колегите, единият от който е може би най-добрият Вюър в България, а другият е доктор, изградиха хипотеза за вероятното случване на ”инцидент” с медицински характер, който евентуално е довел до падането на жената в реката, или в непосредствена близост до нея.
Remote Viewing доказва, че Човекът е много повече от това, за което е програмиран изначално да мисли, и че човешкото Съзнание не познава никакви лимити.
ЗАЩО ПОНЯКОГА НЕ УСПЯВАМЕ ДА ПОМОГНЕМ КАКТО НА НАС НИ СЕ ИСКА?
В процеса на работа с протоколите на Remote Viewing, успяваме не само да извлечем потенциално оперативни данни, но и да съставим хипотези, които могат да се използват директно на терен в такива търсения. На всички Колеги, които вземат участие в такива проекти ни се иска да можем наистина да успеем да помогнем, но не винаги ни се позволява. В този случай нямаме директна връзка в съответната дирекция на МВР в този град, както беше в смолянският случай с изчезналата жена. МВР прекрати търсенето на жената, по наше мнение прекалено рано, а по думите на дъщеря и ”понеже нямат ресурси да го продължат” каквото и да означава това. Самите роднини в тези ситуации са тотално съкрушени, и се опитват да лекуват болката си.
За нас като Вюъри, и като хора спазващи моралният правилник на Българското Remote Viewing Общество е много важно да имаме така нареченият feedback. Ние винаги се опитваме да работим на базата на обратна връзка, или feedback, във всеки един от случаите, по които работим, а те далеч не са само криминални или свързани с криминологията. Метода сам по себе си няма граници и може да с използва в стотици различни насоки, просто конкретният случай е свързан с изчезнал човек – информация, до която работещите Колеги нямат достъп. Те не знаят по какво работят до последният момент, в който получават така нареченият на наш жаргон feedback, или обратна връзка.
Правим го именно така, за да стоим далеч от излишен мистицизъм, и когато нещо се превърне в target, или цел за нас, ние в края на работните сесии винаги показваме на Колегите си по какво са работили. Така имаме и база за сравнение на данните с реалната информация, която сме съставили като ”target reference material”, или материали отнасящи се към целта на наш жаргон.
Понякога самите роднини са тези, които искат просто да излекуват болката си… тази е и нашата спирачка за последващи изследвания по казуса…..
Понякога човешката съдба е свързана с неизбежен край без отговори … Вероятно такава е и въпросната опитност, програмирана в живота на конкретният човек.
Като Вюъри ние успяхме да разгадаем, че става въпрос именно за изчезнала жена, да видим обстоятелствата покрай нейното изчезване, да съставим скици на местонахождението и, и да се обосновем в постулати или хипотези какво точно се е случило.
Като хора обаче това не ни беше достатъчно, защото от човешка перспектива искаме да помогнем от все сърце, особено там където знаем, че наистина можем да сме полезни. Не винаги обаче нещата се случват както ние искаме.
От професионална гледна точка и този казус е успешен за нас. От хуманна гледна точка това е една трагедия за роднините на изчезналите хора. Една човешка трагедия.
Но ние сме професионалисти. Remote Viewing предвижда специални техники за ”отърсване от емоционалното въздействие”, и гледаме да ги ползваме. Това са прости упражнения по време на сесиите, продължаващи 2 или 3 секунди, чрез които казваме на Съзнанието си да се отърси от емоционалният impact за да може да извличаме данните в режим на неутралитет.
Като главен Инструктор поздравявам всички Колеги участвали в тази разработка. Горд съм с тях, за мен те са изключителни Личности.

Enter the text or HTML code here

Копирането е забранено! Нашият защитен софтуер засича вашето IP, и може да носите съдебна отговорност за нарушаване на авторското право по ЗИС и ЗАПСП